Zonguldak’a yeni bir kan gerektiği düşüncesi ile tarafsız ve doğru habercilik
ihtiyacını karşılamak üzere açılan Lens Medya Haber adına Ergin Özkul ve Gamze Soydaş yeni büronun hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Açılışa 26. Dönem Milletvekili Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Birkan Hamarat ve Sinan Toprak, BRTV İmtiyaz Sahibi Mehmet Çetinkaya, İmza Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Sav ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışı CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Milletveikili Hüseyin Özbakır ve Filyos
Belediye Başkanı Ömer Ünal birlikte yaparak hayırlı olsun dileklerinde
bulundular.
Yayın Ortaklığını Vurguladılar
Açılış sonrası yapılan konuşmalarda BRTV imtiyaz sahibi Mehmet Çetinkaya bölgeden yayın yapan tek uydu kanalı olduğunu vurgulayarak  “Utanarak söylüyorum koskoca Zonguldak’ın bir uydu kanalı yok.  Biz Ergin ve Gamze kardeşlerimizle bölgemizdeki tek Türksat uydu kanalı olarak artık zonguldak haberlerine, programlarına, Zonguldak’ın tanıtımına daha çok yer vereceğiz. “ ifadelerini kullandı. Konuşmanın sonunda davetliler Lens Medya Haber için tarafız ve objektif bir habercilik temennilerinde bulundu.