Kandilli yol ayrımında faaliyete geçen “Coşkunoğlu Kasap & Izgara” dinlenme tesisleri kısa sürede herkesin beğenisini kazandı. 
Acılık Belediye Binası karşısındaki restorandan, Kozlu Marina ve şimdide Kdz. Ereğli Kandilli kavşağında hizmete açılan Coşkunoğlu Kasap & Izgara Dinlenme Tesisleri restoranı müşterilerinin büyük beğenisini topluyor. Yeşil doğa ile iç içe yapılan ahşap restoran müşterilerinden geçer not aldığı gibi damak tadı ve bol çeşit ürünleriyle de beğeni topluyor. 
Osman Özkan tarafından kurulan ve 50 yıla aşkındır bölgemize hizmet veren Doruk Sucuk Tesislerinin sahibi Özkan Ailesi yeni yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Kış aylarında özellikle Şömine keyfinin yaşandığı tesisin teras bölümü adeta doğa ile buluşmuş durumda. Köy kahvaltısı ile de müşterilerine hizmet veren Coşkunoğlu Kasap & Izgara dinlenme tesislerinde özellikle ürün sunumu da ayrı bir renk katıyor. 
Hakan&Mustafa Özkan kardeşler babaları Osman Özkan’ın kurduğu şirketlerini daha da geliştirme ve ülke genelinde marka haline getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını önümüzdeki dönemde bir çok yeni yatırıma imza atmaya hazırlandıklarını ifade ediyorlar. Ustalarının dışında tüm çalışanlarının Kandilli (Armutçuk)’lili olması dikkatlerden kaçmazken, Özkan kardeşler, yörede tarım ve hayvancılık yapan ailelerin ürettiği tüm ürünleri de alma garantisi vermesi orada yaşayanlar tarafından da taktirle karşılandı. Yöre halkının tüm ürettikleri alma garantisi verdiklerini kaydeden Özkan kardeşler, Özellikle organik ürünler ile müşterilerini buluşturmak istediklerine vurgu yaptılar. Otopark sorunu olmayan, çocuk oyun bahçesi ve alanları ile de ayrı bir yapıya sahip Coşkunoğlu Kasap & Izgara dinlenme tesislerinde et ve et ürünlerinin damak tadına göre her çeşidinin olması da özellikle şehirler arası yolculuk yapanlar tarafından taktir ediliyor. 
 Kandilli Coşkunoğlu Kasap & Izgara dinlenme tesislerine ulaşmak ve rezervasyon yaptırmak için 0-534-500 34 54’nolu telefonu aramanız yeterli. (Cevdet AKGÜN)