Zonguldak Maden İşçileri Yardımlaşma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine madenci heykeli hediye edildi.

Zonguldak Maden İşçileri Yardımlaşma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Akyüz, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle madenci servislerinin önüne inerek günlerini kutlayan Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür ederek kendilerine madenci heykeli hediye ettiklerini söyledi.

Öğretmenlere bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Akyüz,” Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri bizleri 4 Aralık Dünya Madenciler gününde yalnız bırakmayarak bizlere büyük jest yaptılar. Bizde dernek olarak bu anlamlı davranışları dolayısıyla kendilerini ziyaret ederek onlara madenci heykeli takdim ettik” dedi.

Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş ve öğretmenlerde Zonguldak Maden İşçileri Yardımlaşma ve Sosyal Yardımlaşma Derneğine teşekkür ederek, dünyanın en zor mesleklerinden olan madencilik sektöründe çalışan tüm işçilere kazasız belasın çalışmalar ve başarılar diledi.