Vatan Partisi’nin Genç Milletvekili Adayları Halkın Sesi’ne Konuştu:
“Madencinin Bareti Çankaya’da İktidar Olacak”
Vatan Partisi’nin Zonguldak’tan gösterdiği genç milletvekili adayları Halkın Sesi’ne konuştu. 
Birinci sıra adayı Savaş Oruç, üçüncü sora adayı Umut Kaptan ve beşinci sıra adayı Perihan Özhim, Vatan Partisi’nin iktidarı, Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığında madenci baretinin Çankaya’da iktidar olacağını söylediler. 

Vatan Partisi’nin Türkiye genelinde 208 genç adayı listelerde göstererek siyasetin çürümüşlüğüne gençlik aşısı ile katkı sağladığına vurgu yapan Milletvekili adayları, “Mustafa Kemal’den aldığımız ışıkla görevi en iyi şekilde yaparak Zonguldak’ı Meclis’te temsil edeceğiz. Adaletsiz bir yarışta diğer partiler milyonlarca liralık seçim kampanyaları yürütürken bizler imece usulü seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Belki paramız yok ama emekçi dostu Genel Başkanımız Doğu Peri’nçek’in, partimizin seçim bildirgesine ve halkımıza güveniyoruz” dediler. 

Zonguldaklıların partilerin seçim bildirgelerini okuduğunda farkı göreceklerini ifade eden genç vekil adayları şunları söyledi: “Seçim bildirgesine Zonguldak’ı konu alan tek parti Vaan Partisi. Bizler yıllandık bu şehrin insanları sorun yaşadığında koşa koşa gittik. Hepimiz lise çağlarında TGB üyesi arkadaşlarımızla madenler özelleştiriliyor dediler koştuk, Çates özelleştiriliyor dediler koştuk, Fethullah Gülen’e yıllar önce terörist dedik. Halkın arasında emekçinin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Medya sansür uygulasa da, bilbordlar onların olsun duvarlar bizim.” 

Türk gençliğinin örgütlenmeye korktuğunu ifade eden Vatan Partili adaylar sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye tarihi bir seçime gidiyor. Hükümet ve aile baskısına rağmen gençliğimize inanıyoruz. Genç arkadaşlarımıza iş, sanat ve kültür vaadediyoruz. Maddi sorunlar yüzünden okuyamayan gencimiz kalmayacak. Çünkü Vatan Partisi iktidarında eğitim ve barınma bedava olacak. Son olarak halkımızdan acıyı bal eyleyen sözlere artık inanmamasını istiyor Doğu Perinçek ve Vatan Partisi adaylarına güvenmelerini istiyoruz”