Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz şehit yakınına makam aracını gelin arabası olarak tahsis ederek şoförlüğünü  de yaptı. PKK Terör Örgütü  ile girdiği çatışmada şehit olan Yunus Yorulmaz’ın yeğeni  Zonguldak şehit aileleri Derneği Başkanı Sayın Mustafa Yorulmaz’ın torunu Mesut Yorulmaz ile Dilek Kapan  çiftinin düğün törenleri için Başkan Kerim Yılmaz makam aracını gelin arabası yaparak şoförlüğünü de bizzat kendisi yaptı.

Başkan Kerim Yılmaz; "Şehit ailelerine özel olarak sünnet ve düğünlerde Belediye olarak destek vermek, yanlarında olmak için böyle bir proje düzenlendiklerini ifade ederek Belediye olarak böyle bir proje geliştirdik. Başkanımızla sohbet esnasında şehit yakınlarına özel olarak evlenecek veya sünnet yapacak şehit yakını var mı, ben böyle bir şey düşünüyorum dedim. Başkan, 'Benim 22 Temmuz'da torunum evlenecek' dedi. Bende Onların Gelin Arabası makam aracımı Şoförü de ben olacağım dedim Kabul etti, Ben burada bütün şehitlerimizin anısına böyle bir şey başlatmak istedik. Bundan sonra da devam edecek. Şehitlerimiz ve aileleri unutulmamalı, şehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Bu anlamda yaptığımız bu etkinliğin anlamlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

 Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz böyle bir proje yaptığı için Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a teşekkür ederek; "Başkanım bizim söylemek istediklerimizi anlattı. Ben kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü kendisi, 'Ben böyle bir proje yaptım. Düğün ve sünnetlerde makam şoförü olarak devam edeceğim' dedi. Bizleri çok mutlu etti, kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.