Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bölgesel Amatör Lig müsabakasında Kilimli Belediyespor’un 2-0 mağlup olduğu Maltepespor müsabakası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gebeş, Kilimli Belediyespor’un maça iyi başlayamadığını ancak net 4 gol pozisyonu bulduğunu ve bu golleri atsa maçı kazanabilirdi ifadelerine yer verdi. Başkan Gebeş ayrıca Maltepespor’un ise iyi oynadığını galibiyeti hak ettiğini de belirtti.  
Öte yandan Başkan Gebeş, şeref tribününde çıkan olaylar hakkında da konuştu. Başkan Gebeş, Maltepesporlu yöneticinin agresif hareketlerde bulunduğunu, yetmedi bir de Kilimli Belediyespor taraftarlarına saldırdığını belirtirken, emniyet güçlerin araya girmesi ile olaylar büyümeden önlendiği söyledi.  
MAÇA İYİ BAŞLAYAMADI
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bölgesel Amatör Lig maçında Pazar günü oynanan ve Kilimli Belediyespor'un 2-0 mağlup olduğu Maltepespor müsabakası hakkında da değerlendirme bulundu. Başkan Gebeş, "Kilimli Belediyespor maça İyi başlayamadı. Buna rağmen 3-4 tane net pozisyonu vardı. Ama atamadı. Ancak maç boyunca sahada ne istediğini bilen bir Maltepespor vardı. Maltepespor iki pozisyon yakaladı ve ikisini de  gol yapmayı başardı. Kilimli Belediyesporun hocasını tanıyorum, Serkan Bankoğlu'nun ilk maçının heyecanına veriyoruz. Önümüzdeki maçlarda Kilimliye yakışan skorları ve galibiyetleri alacağını düşünüyorum “dedi. 
RAKİP YÖNETİCİ  ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Maçın ortalarında Maltepesporlu yönetici agresif hareketlerde bulundu, yetmedi bir de Kilimli Belediyespor taraftarlarına saldırdığını belirten Başkan Gebeş, "Orada Maltepeli yönetici bir arkadaşımız çok agresifti, Kilimlili taraftarlara saldırdı. Spora yakışmayan hareketleri vardı. Olay biranda büyürken, devreye giren emniyet mensupları çok fazla olaylar büyümeden önlediğini "ifade etti.