Devletin Müdürü, il olmak isteyen Ereğliler hakkında ağza alınmayacak küfürlü bir  mesaj çekti...
“...maya Tuvaletleri Yok
 ...na Kodumun .bneleri”


Halkın ödediği vergilerle maaş alan Devletin il Müdürü, kendisine bağlı İlçe Müdürüne attığı cevabi mesajda Ereğli ve Ereğli halkı için ağza alınmayacak küfürlü bir mesaj çekti. İlçeyi ayağa kaldıracak olan skandal cep telefonu mesajı, soruşturma tutanaklarına geçti. Ancak, mesajın atıldığı müdür açığa alındı. Mesajı atan müdür ise hala o koltukta oturuyor.


“NERESİNE BATIYORMUŞ EREĞLİ”


İddiaya göre, Ereğli İlçe Müdürü, Anadolu Otel’de Ereğli’nin il olması için sivil toplum örgütleriyle yapılacak olan toplantının içeriğini anlatan cep telefonu mesajını adı geçen İl Müdürüne bilgi notu olarak attı. İlgili bakanlığın il müdürlüğü görevini yürüten kişi ise bu mesaja şu yanıtı verdi: “Neresine batıyormuş Ereğli. Sı*maya tuvaletleri yok. A**na kodumun i*nelerinin”


İSMİ YASA GEREĞİ AÇIKLAMIYORUZ

Halkın Sesi, iki kişi arasında geçen konuşmaların basılı yayım organlarında yayımlanmasının “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçu teşkil ettiği için açıklamıyor. Ereğli halkına alenen galiz küfreden bu müdürle ilgili açılacak bir soruşturmaya haberin belgesini vermekten geri kalmayacaktır.