Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı  Sertan Ocakcı, ilçe sekreteri ve partili üyeler ile birlikte İmranlar köyünde iftara katıldılar. İftar sonrası İmranlı köyünde yaşayan vatandaşlarımızla sohbet ederek, köy kahvesini ziyaret ettiler.  Her bir köylü vatandaşımızın dertleri ve sorunlarını dinleyen ilçe başkanımız ve beraberinde ki partililer ülkemizin refahı, huzuru ve mutluluğu için 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı  Sertan Ocakcı ve beraberindeki yöneticiler İmranlar köyünden Ereğli merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak 4. Sıra milletvekili aday sayın Merve Kır ile sahil ve yalı caddesindeki kafeleri dolaşarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Sayın Muharrem İnce'ye Milletvekilliğinde ise Zonguldak Milletvekili adaylarımıza destek istediler.  

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Merve Kır ve kalabalık partili topluluğu ile sahil boyunca vatandaşlarımızla ayrı ayrı görüştüler. Yalı caddesi ziyaretinde üniversiteli gençler ile sohbet ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve Zonguldak 4. Sıra Milletvkili adayı Merve Kır  gençlere sürpriz yaparak, gençleri canlı yayında Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ile görüştürdü. Bu durumdan çok memnun olan Gençler ile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasında samimi sohbetler gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ş. Sertan Ocakcı ve Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Merve Kır, beraberindeki parti yönetici ve partililerimiz kahvelerde gece yarısı 01.30’ a gençler ile birlikte oturup sohbet ettiler. (Haber merkezi)