Zonguldak İlkokulu öğrencileri, Atatürk Kültür Merkezi’nde gösteri sundu

Minikler büyüledi

Zonguldak İlkokulu’nun 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı. “Cumhuriyet ve Çocuk” ile Sesimi Duyan Var mı?”adlı  oyunların izleyici ile buluştuğu etkinlikte minikler gösterileriyle büyüledi.

********************

Kent merkezinde eğitim-öğretim veren Zonguldak İlkokulu’nun 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri, yılsonu etkinliği kapsamında sahne aldı.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, Müdür Yardımcısı Selahattin Gümüştaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 4’üncü sınıf öğrencilerinin sahne alarak başladığı etkinlik2’nci ve 3’üncü sınıfların gösterileriyle sona erdi. 4’üncü sınıf öğrencileri, Utku Demirsay’ın yazdığı, drama öğretmeni Nurhan Kundak’ın önderliğinde “Cumhuriyet ve Çocuk” adlı etkinliği sahneledi. İzmir Marşı’nın da seslendirildiği etkinliğin sonunda Atatürk fotoğrafıyla sahneye çıkan minikler büyük alkış aldı.

2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencileri ise Engin Çöl’ün yazıp-yönettiği, drama öğretmenleri Sevim Adıgüzel ve Ayten Bağbaşı önderliğinde “Sesimi Duyan Var Mı?” adlı oyunu sahneledi. Etkinlikte, çocuk hakları konusunda büyüklere mesajlar verildi. Ardından Şiirlerin ve şarkıların seslendirildiği her iki etkinlik, veliler ve davetliler tarafından büyük beğeni topladı. (Eren Arslanyılmaz)