Çaycuma Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin düzenlediği ve hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan etkinlikleri coşkuyla yapıldı

 

Çaycuma Kent Konseyi Çocuk Meclisinin Çaycuma Belediyesi ile birlikte, kent meydanında düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri, büyük bir coşkuyla yapıldı. Kent konseyinden verilen bilgilere göre Kızılay, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV), Atatürkçü Düşünce Derneği, Kızılay, Yardımseverler Derneği, TEMA, Anneler Derneği ve EBİL Eğitim kurumlarının da destek verdiği kutlamaya, okulların tatil olmamasına karşın yüzlerce çocuk katıldı. Aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli de olsa 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Katılan çocuklarla yüz boyama, resim yapma, kitap boyama, ip atlama gibi çalışmaların da yapıldığı etkinlikte, çocuklara Atatürk baskılı tişört, taze çelik ve çam fidanı da dağıtıldı.

 

KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, “Hava muhalefeti nedeniyle iki gün ertelemek zorunda kaldığımız etkinlik, okulların tatil olmamasına karşın son derece katılımlı oldu. Havanın güneşli olması, bize mükemmel bir etkinlik yapma imkanı tanıdı. Çocuklarımız kendilerine armağan edilen bayramı doya doya yaşadı. Etkinliğe katkı sunan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı başta olmak üzere, Kızlay Derneği Temsilcisi Nilgün Çelik’e, TEGEV Temsilcisi Nalan Tugut’a, TEMA Temsilcisi Seçkin Ünsal’a, ADD Başkanı Kıvılcım Kalyoncu’ya, Anneler Deneği Başkanı Leyla Gülşen’e, Ebil Eğitim Müdürü Gülden Tuncel’e, Yardımsevenler Derneğine ve Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan’a çok teşekkür ediyorum.