Zonguldak’ta eğitim alanında faaliyet gösteren Özel Seçkin Etüt ve Eğitim Merkezi öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu yıl sonu etkinliği düzenlendi.

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Özel Seçkin Etüt ve Eğitim Merkezi Kurucularından Kadriye Arslan," Seçkin Etüt ve Eğitim Merkezi olarak, yılsonu gösterisi hazırladık. Bu gösteride amaç, öğrencilerin kendilerine olan güven duygusunu artırmak ve bir yılın yorgunluğunun atılmasıdır. Gösteride; slayt gösterisi, skeçler, şiir dinletisi, folklor ve bale gösterileri yer aldı. Öğrencilerin gösterileri, velilerimiz tarafından keyifle izlenip, ayakta alkışlandı. Gösterinin sonunda Seçkin Etüt ve Eğitim Merkezi öğretmenleri ve folklor öğrencileri birlikte halay çekerek, gösteriyi sonlandırmışlardır. Bizlere güvenerek çocuklarını Merkezimize gönderen velilerimize, bir yıl boyunca okullarından arta kalan zamanlarını değerlendiren öğrencilerimize, öğrencilerimizi eğiten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Merkezimize kayıtlarımız sürüyor. Çocuklarımızı Merkezimize bekliyoruz. Bir dahaki gösteride buluşmak üzere…" şeklinde kısa bir konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti. Öte yandan Arslan, öğrencilerden ve kendilerinden desteklerini esirgemeyen de velilere şükranlarını sundu. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda sahneye çıkan Özel Seçkin Etüt ve Eğitim Merkezi öğrencileri birbirinden başarılı çeşitli gösteriler sergilendi.

 

Öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikte şiir dinletisi, halk oyunları, tiyatro ve bale gösterisi salonda bulunan veliler, öğretmenler ve izleyiciler tarafından ilgiyle izlenerek ayakta alkışlandı.