Miniklere hayvan sevgisi
Özel ÖzgülLina Kreşi’nde, Hayvanları Koruma Haftası nedeniyle yapılan etkinlikte minklere hayvan sevgisi aşılamak için çeşitli etkinlikler yapıldı
ÖzelLina Kreşi, Hayvanları Koruma Haftasını miniklerle yapılan bir etkinlikle kutladı. “Tavşanlar” sınıfının veli katılım etkinliği olarak yapılan kutlamada aynı zamanda kendisi de veli olan ilkokul öğretmeni Esma Filizdal Hamzaçebi eğitmen olarak görev yaptı. Kutlamalar çerçevesinde, üzerinde köpek patisi figürü ile “miyav” yazısı olan şablonları spreyle boyayan minikler, kreşim bahçesine yerleştirilen ve içinde kedi maması ile su bulunacak özel düzenekli boruları da boyadı. 
HAYVAN SEVGİSİ ÇOCUKLARI HAYATA DA HAZIRLIYOR
Etkinliğe sınıf öğretmeni Özlem Danış, Kreş Müdürü Feride Güney ve Kurucusu Öznur Özdemir de katıldı. Eğitmen Esma Filizdal Hamzaçebi, miniklerin büyük bir keyifle gerçekleştirdiği etkinlik sonrasında, velilere, çocukların çıkar gözetmeden bir hayvanla sevgi bağı oluşturmasının ve sorumluluk almasının hayata hazırlanmalarına katkı sunarak anne babalara da önemli kolaylıklar sağladığını anlattı.