Geçtiğimiz günlerde adı bir skandala karışan Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e okul müdürleri moral ziyaretinde bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ta yayımlanan Tempo gazetesinin bir haberinde adı bir skandala karışan ve bu yönüyle gazetemize de haber olan Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e okul müdürlerinden destek geldi. İlçede bulunan bazı okul müdürleri, Özdemir’i makamında ziyaret ederek moral desteği verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin bir komploya kurban gittiğini iddia eden ve yanında olduklarını bildiren müdürler, kendisiyle bir de toplu fotoğraf çektirdi. Kaymakamlık binası önünde yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından ilçe merkezindeki Öğretmenevine giden müdürler, burada, tüm Çaycuma’ya birlik görüntüsü verdi. 

ÖNCE PAYLAŞIP SONRA SİLDİLER
Öte yandan, Kaymakamlık önünde çektirilen toplu fotoğraf içinde yer alan bazı müdürlerin, sosyal medyada, fotoğrafı önce paylaşıp daha sonra da silmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Öğretmenevi önünde son derece neşeli olduğu gözlenen Mehmet Özdemir’in senelik izine çıktığı öğrenilirken, başlatılan idari soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.