Çınartepe Mahallesi'ndeki yol ayıbı tepki çekti. Kimliği belirlenemeyen bir sürücü, aracıyla Çınartepe parkının çevresindeki yola dökülen betonun üzerinden geçerek yeni yapılmış olan beton yolu tahrip etti. 

Yapılan ayıba öfkelenen Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Halkın Sesi'ne yaptığı açıklamada, "Belediyeden görevliler dün park düzenlemesi kapsamında beton yol yapmışlardı. Burası, şerit çekili bir yer. 80 metre yer. 80 metre betonun üzerinden geçiyor. Gece saatlerinde geçmiş. Sabah işe gidenler gördü. Şok olduk. Beni aradılar baktım yol mahvolmuştu. Emekler boşa gitti. Şimdi buna kızmayalım mı" dedi. Muhtar Girgin ayrıca, şahsın kimliğini öğrenmeleri halinde polis ve zabıtaya haber vereceğini kaydetti. 

Muhtar Girgin, sosyal paylaşım hesabından da olayı şöyle duyurdu:

"Burası Çınartepe Parkı. Dün Zonguldak Belediyemiz tarafından parkın çevresine beton dökülerek çevre düzenlemesi başlamış olup bugün sabah olduğundaki görüntü... Allah seni bildiği gibi yapsın. Bu kadar karaktersizlik, şeref...... olmaz. Garezin kime? Yazıklar olsun. Başka bir şey demiyorum. Ayrıca tüm emeği geçenlere de şükranlarımızı sunuyoruz."

(Abdullah Karabacak)