Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi yönetimi, Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal’ı makamında ziyaret ederek dere ıslahının Zonguldak için ne derece önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

 

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak’ın bir takım sorunları konusunda çözüm bulabilme adına ziyaretlerine devam ediyor. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Yönetimi, görüş alış verişinde bulunmak ve sorunları konuşma adına DSİ 23. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal’ı makamında ziyaret etti. Daha önceki DSİ Bölge müdürü Sait Umucu ile de 3 sefer bu konuyu görüşüp belli noktaya gelmesine vesile olan MÜSİAD Zonguldak Şubesi, konunun takibi açısından yeni gelen müdüre de konunun önemini hatırlattı.

Ziyarette MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak özelinde yaşanan bir takım sorunları hatırlatıp çözümü konusunda destek istedi. Başkan Salih Yılmaz, Zonguldak’ın yaşam kalitesinin artması ve turizm için elverişli hale gelebilmesinin yolunun derelerin ıslahından geçtiğini vurguladı.

DSİ 23. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal’ı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.