Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren’i ziyaret ederek yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle tebrik etti.

MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren’i makamında ziyaret ederek çalışmaları ve Zonguldak’ın sağlık sorunları hakkında bilgiler aldı. Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, bölgeye en iyi sağlık hizmetini vermek için çabaladıklarını söyledi. Yaklaşık 7 yıldır Zonguldaklıların gündeminde olan ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başlanan 400 yataklı yeni modern hastaneyle ilgili bilgiler veren Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, hastanenin açılmasıyla bölge halkının büyük ölçüde sağlık ihtiyacının karşılanabileceğini ifade etti.

Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreterliğinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, “Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreterimiz Dr. Korkut Eren’i üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Şehrimiz, bölgemiz ve ülkemizin geleceği için kimler üstün gayret gösteriyorsa bizler için değerlidir. MÜSİAD olarak, geleceğimiz için gayret gösteren her bireyin yanında olduk, bundan sonra da olacağız” dedi.