MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Baro Başkanı İ. Kerem Ertem’i ziyaret etti.

MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerine devam ediyor. Üye ve bürokrat ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına ziyaretini de sürdüren MÜSİAD Zonguldak Şubesi, son olarak Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken iletişimsizliğin sıkıntıların çözümünü engellediği belirtildi.

Hukuki çerçevede Zonguldak ve Türkiye sorunlarının birlik ve beraberlik içinde çözülebileceğini ifade eden Baro Başkanı Kerem Ertem, MÜSİAD Zonguldak Şubesinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve iletişimi artırmak gerektiğini belirtti.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak’taki sorunların çözülememesinin asıl sebebinin iletişimsizlik olduğunu belirterek, “Artık iletişim bağlarını daha da kuvvetlendirerek sorunların çözümü noktasında istişare edilmesinin faydalı olacağını düşünüyoruz. MÜSİAD olarak bu iletişimi sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Zonguldak’ın sorunları ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyarette Baro Başkanı Ertem, en kısa sürede iadeyi ziyaret yapacağını söyledi.