Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim Kurulu üyeleri Faruk Mercimek, İbrahim Demir, Salih Kuvvetli ve Muhterem Sayılı, Zonguldak Bölge Müdürlüğüne atanan Zekeriya Beyazlı’yı makamında ziyaret etti. Uzun süre Zonguldak’ta Bölge Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Ankara’ya atanan Ahmet Sırrı Beşer’e bölgeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar dileyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yeni Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’nın da bölgeye büyük hizmetler yapacağına inandığını vurguladı.

Zonguldak’ın kömür dışında yeni sektörler arayışında olduğunu belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak, Bartın ve Karabük’ün orman ürünleri açısından zengin olduğuna dikkat çekti. Bölgenin orman ürünleri alanında gelişebileceğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Hep birlikte bölgemiz ve ülkemiz için nelerin yapılabileceğini düşünüp projeler hazırlamamız ve katma değer üretmemiz gerekir. Bu açıdan Bölge Müdürümüze ve bizlere önemli görevler düşüyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, imkanlar ölçüsünde projelere açık olduklarını ifade etti.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ya MÜSİAD’ın şiltini ve yayın organı olan Çerçeve Dergisini takdim etti.