Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Türkiye üzerine oynanan ekonomik oyunu kınadıklarını belirtip Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını vurguladı.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, ABD’nin Türkiye ekonomisine yönelik tavır ve yaptırımlarını kınayıp oyunun tutmayacağını, yine milletin birlikteliğiyle oyunun bozulacağını belirtti.

Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırı yapıldığına dikkat çeken MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD olarak son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun Sayın Devlet Başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye’nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.