Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojieri alanında Türkiye'nin en önemli etkinliği olan “Photo-Dijital'13 Fuarı”, 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yapıldı.

    Fuar, ülke genelinden binlerce profesyonel ve amatör fotoğrafçıları bir araya getirdi. Zonguldak bölgesinden ise fuara bir tek Nağme Color katıldı.

    Nağme Color fuarda bir stand açarak, fotoğraf ve dijital görüntü tekniklerinin en son ürünlerini sergiledi.

    Nağme Color sahibi ve yılların fotoğraf ustası Naim İlhan konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Fotoraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojileri Fuarı; Photo-Digital 2013; değişim hızı en yüksek olan dijital teknolojiler alanının, ulusal ve uluslararası göstergesi oldu. Bilgi kaydı, iletimi ve depolanmasında kullanılan teknolojiler, hobi alanında da büyük ilgi gören ve ticaret hacmini oluşturan, dijital görüntüleme teknolojileri; iş, hobi ve sanat ilgililerinin bu yıl da ortak payda da buluşturdu. Photo-Digital 2013 uluslararası alanda, gücünden kuşku duyulmayan güçlü markaların dünya pazarlarına sundukları yeni teknolojiler bu büyük buluşmada fotoğraf ve dijital görüntüleme meraklılarını büyüledi.”