Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü Öğretmenevinde yapıldı. Başkan Şerafettin Nas, kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, AKP Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar, Anakara, Çorum, Bolu, Trabzon, Karabük, Kastamonu, Sinop, Bartın, Giresun, Samsun ve Zonguldak illeri Muhtarlar Dernek Başkanları katıldı.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, açılış konuşmasında, “Bu can bu bedende olduğu sürece bu camiaya hizmet edeceğim. Çünkü bu camiayı çok sevdim. Sizleri çok sevdim. Hepinizden Allah razı olsun” deri.
Şerafettin Nas’ın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Dursun Kılav, Gürbüz Demir, Mustafa ÖzTürk, Turgut Alemdar, Ertuğrul Oksal, Cafer Azizağaoğlu, Metin Özcan, Yaşar Tezel, İbrahim Harmanbaşı, İsmail Gültepe, Mehmet Sarı, Ekrem Çelen, Reşat Güney, Nedim Bekar, İlhami Otacıoğlu, Şükrü Kılıç, Ahmet Uysal,Dursun Oda, Kadir Çakıroğlu, Muammer Yapıcıoğlu Mustafa Sezer, Şenal Tabakoğlu, Gürbüz Kuğu, Bekir Avcı, Bülent Şen, İsmail Ünlü, Hasan Kefeli, Ramazan Işıktaş, Sezai Sezgin, Kadir Aygün, Galip Aydın, Emin Abasız, Kazım Aldemir, Nazmi Akdeniz.