Kent merkezinde 2016 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar büyük bir oyuncu ve kursiyer sayısına ulaşan NESİL Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından iftar etkinliği düzenlendi.

Kozlu Sahilinde düzenlenen iftar etkinliğine dernek yönetim kurulunun yanı sıra çok sayıda kursiyer ve üye de katılım sağarken dernek üyeleri tarafından yapılan canlı müzikle de katılımcılar gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Dernek Başkanı Hikmet Bankoğlu düzenlenen iftar etkinliğiyle ilgili yaptığı açıklamasında, 2016 yılında kurulan derneklerinin kısa sürede geniş bir aile olduğunu ve düzenledikleri bu etkinlikle de bu aileyi pekiştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Dernek üyelerimiz ve kursiyerlerimizle zaten yaptığımız ekip çalışmalarıyla sürekli iç içe ve birlikteyiz. Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bugünde hep birlikte bir iftar yemeği yapmayı planladık. Bütün kursiyerlerimiz ve üyelerimizin desteğiyle de bugün buradayız. Ne mutlu bizlere ki kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımızla ve gençlerimiz kocaman bir aile olmayı başardık. Emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öte yandan Bankoğlu, önümüzdeki aylar içerisinde yurtiçi ve yurtdışında yapılacak olan festival ve çeşitli etkinliklere katılarak bölgemizi ve ülkemizi temsil edeceklerini de sözlerine ekledi. (UMUT ERSES)