Tam 6 ay oldu... Her platformda "Bana küçük işlerle gelmeyin ben büyük projelerin adamıyım" diye Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan Nizam Caddesi'nde bitmek bilmeyen yol çalışmasını kaderine terk etti.

Nizam Caddesi'nde 6 aydır bitmek bilmeyen altyapı ve parke çalışmaları yüzünden çarşı esnafı belediye başkanı Selim Alan'a ateş püskürüyor. 
Başkan Selim Alan ise Didim Zonguldaklılar Sitesi'ndeki yazlığında arkadaşlarıyla sabah akşam okey oynuyor. 
Hiç bir çalışmanın olmadığı Nizam Caddesi'nde tam anlamıyla trafik kaosu yaşanıyor. Ticaret ise durma noktasına geldi.
Esnaf adeta çıldırmak üzere. Zonguldak Nostalji Sayfası editörü ve çarşı esnafı Yüksel Yıldırım bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bitmek bilmeyen yol yüzünden belediyeye tepki gösterdi.


İşte o paylaşım:
Milli ve dini bayramlar çalışanların tatili olsa da, hizmet sektörünün ise iş günüdür. Tatilcilere hizmet veren emekçilerin zorunlu mesai günü… Esnaf, işyeri ve kamu binalarının da kapalı olmasından kaynaklanan insan azlığının fırsat günüdür. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanması gereken belediyelerdir.

Bu özel günler, alt yapı, düzenleme ve arızaların insan hareketlerini engellemeden yapılabileceği en güzel fırsat zamanlarıdır.

Yüzlerce işyerinin bulunduğu, binlerce insanın ayak bastığı Doktorlar ve Nizam Caddesi sokağı alt yapı ve kaldırım düzenlemesi çalışması yaklaşık 6 aydır tamamlanamadı… Ve 9 günlük bayram tatilinde de hiçbir çalışma yapılmadı. Tatil bitti ve bugün 4’üncü iş günü olmasına rağmen hali hazırda hiçbir çalışma yok. Belediye, müteahhit ve çalışan işçiler üçgeni arasındaki bilinmezliğin ceremesini yine esnaf ve halk çekiyor. Tabiri caizse deliye her gün bayram, belediyeye de mi her gün bayram!!!