Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Semineri Sona Erdi…

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Hizmet İçi Eğitim Semineri Kdz. Ereğli’de sona erdi.

Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcısı ve Fidanlık Müdür Yardımcısı olarak çalışan personele yönelik düzenlenen eğitim semineri düzenlendi.

Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Aksan koordinatörlüğünde Bölge Müdür Yardımcıları Orhan Şahin ve Mehmet Pınar’ında katılımları ile, Şube Müdürlerince kendi görev alanına giren kanun, yönetmelik ve ilgili mevzuat konularında dört gün boyunca eğitim verildiği öğrenildi.

Eğitim seminerinin kapanış konuşmasını yapan Orman Bölge Müdürü Beyazlı “Şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek başımız sağ olsun, Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin.

Hizmet içi eğitimin amacına uygun şekilde tamamlanmış ve verimli geçmiştir.

İşletme Şeflerine hem sosyal yaşantılarında, hem de iş hayatı boyunca özenle üzerinde durmaları gereken hususlar konusunda bilgiler verildi. Yakın zamanda aramıza katılacak olan çok sayıdaki sözleşmeli personelin karşısında bilgi olarak daha donanımlı ve örnek bir meslek büyüğü olmaları konusunda aldıkları bu eğitim çok önemli” dedi.

2019 yılı çalışmalarında performans değerlendirmesi sonucu başarılı bulunan İşletme Müdür Yardımcılarına ve İşletme şeflerine plaket verildi. Başarılı olan personelin eşlerine de hediye verildi.

Seminer sonrasında Bölge Müdürlüğünce; Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katılımıyla aylık değerlendirme toplantısı yapılarak yeni yıl hedefleri teyit edildi.