Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yemek verildi.

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyük Anadolu Otel de yemek düzenlendi. Yemeğe Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, daire müdürleri, ilçede görev yapan öğretmenler ve eşleri katıldı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, yemekte yaptığı konuşmada öğretmenlere ne kadar hizmet edilirse edilsin emeklerinin ödenemeyeceğini söyledi. Özbek konuşmasında “Özellikle elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Kazada yaralanan diğer öğrencilerimize acil şifalar, ailelerine geçmiş olsun diliyorum. Bu program daha güzel olacaktı. Ancak o elim kazadan dolayı sönük bir program oldu. Öğretmenlerimizi bir arada görmek, burada onlarla birlikte olmaktan İl Milli eğitim müdürü olarak gurur duydum. İnşallah öğretmenlerimizin tüm günleri ve geceleri bu şekilde olur. Öğretmenlere ne kadar hizmet etsek, emek sarf etsek yinede emeklerini ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Düzenlenen yemekteki eğlence dün meydana gelen trafik kazasında Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Emre Cerrah’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.