(İHA) -  Yenice yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobili ile ırmağa uçtu. Kazada öğretmen olan sürücü ve eşi hayatını kaybetti. Otomobilde olduğu tahmin edilen 4 yaşındaki bebekleri ise dalgıçlar tarafından aranıyor. 
Olay dün sabah 09.00 sıralarında Karabük-Yenice yolu Örenköy mevkiinde meydana geldi. Yenice’den Karabük istikametine giden Ökkeş Şimşek’in kullandığı 67 VP 356 plakalı otomobil, Örenköy Mevkii’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi takla atarak Filyos ırmağına uçtu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen AFAD ekiplerine bağlı dalgıçlar ırmağa girerek inceleme yaptı. Otomobil kepçe yardımıyla ırmaktan çıkartılırken sürücü Ökkeş Şimşek (31) ve eşi Serpil Şimşek’in (30) hayatlarını kaybettiği belirlendi.
Çiftin 4 yaşındaki bebekleri Muhammed Emin’in otomobilde olma ihtimaline karşı dalgıçlar aramalarını sürdürüyor. Öte yandan, otomobilden, bebeğin eşyaları da çıktı. Ökkeş Şimşek’in Zonguldak Çaycuma Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda Fen ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yaptığı eşi Serpil Şimşek’in ise Şehit Hasan Yağlı Ortaokulu’nda anaokolu öğretmeni olduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.