Orman Bölge Müdürü Beşel; “Veren elimiz, gülen yüzümüz”

 

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ‘’Orman Köylerinin Kalkındırılmasının Desteklenmesi’’ kapsamında Orman Köylülerine ekonomik ve sosyal nitelikli projelerle kredi ve hibe verilmesine yönelik uygulamalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da ORKÖY faaliyetleri kapsamında uygulanan projelerle ilgili Bilgilendirme Toplantıları ile Bölge Müdürlüğüne bağlı Bartın, Karabük ve Zonguldak İllerinde 51 köyde hak sahiplerinin belirlenmesine yönelik tespit çalışmalarında son aşamaya gelindi.

 

Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel konu ile ilgili olarak bölge müdürlüğü basın bürosundan yaptığı açıklamada “Yapılan çalışmalar, verilen desteğin bir kısmının hibe olması ve özellikle bu yıl uygulamaya geçirilen hayvancılık kredilerinde de faizsiz ve uzun vade uygulamaları nedeniyle; orman köylerinde yaşamını ikame ettiren vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi ve mutlulukla karşılanmaktadır. Bölge Müdürlüğü olarak orman teşkilatımızın ‘’ veren elimiz gülen yüzümüz ‘’ felsefesiyle çalışmalarına aralıksız devam etmekte, kırsalda orman köylümüzle birlikte faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz” dedi.