Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen kadınlar günü etkinliğinde Bölge Müdürü Beşel çalışan kadınlara gül dağıttı

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir etkinlik düzenlendi. Konferans salonundaki etkinliğe Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Şube Müdürleri, personel ve konuklar katıldı.

 

Müdürlük basın bürosundan verilen habere göre etkinliğin açılış konuşmasını yapan Personel Müdürü Emine Ak kadınlar gününün tarihçesini ve kadın haklarının kazanılmasını anlatan kısa bir konuşma yaptı.

 

Ardından Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Başel konuklara hitap etti. “Dünya kadınlar günü nedeniyle dünyanın her yerinde etkinlikler düzenleniyor, biz de Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü olarak kadınlarımızın bu özel günlerini kutlamak amacı ile bu etkinliği düzenledik. Amacımız kadın personelimizin yoğun iş stresinden az da olsa uzaklaşması ve özellikle de günün anlamı ve öneminin vurgulanmasıdır” dedi.

 

Dünya nüfusunun 7 milyara yaklaştığı günümüzde kadınların birçok alanda daha etkin ve daha fazla söz sahibi olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Beşel “ülkemiz ve dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

 

Yapılan ikramların ardından konuklara ikram ve çiçek dağıtılarak etkinlik sona erdi.