Er-Kar Turizm Taşımacılık Şirketi Halk Otobüsleri sahibi Erdinç Kargidan tarafından Kilimli Halk Evinde otobüs şoförlerine kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Er-Kar Turizm Taşımacılık Şirketi Halk Otobüsleri Sahibi Erdinç Kargidan, Firma sorumlusu Ertan Kargidan ve otobüs şoförleri katıldı.
 Kahvaltının ardından otobüs şoförlerinin daha iyi hizmet verebilmeleri için Eğitim Hizmet Semineri uygulandı. Er-Kar Firma sorumlusu Ertan Kargidan ” Er-Kar Otobüs İşletmesi olarak şoförlerimize Eğitim Hizmet Semineri halk evinde yoğun bir katılımla uyguladık. Daha iyi bir hizmet verebilmek için iş güvenliği eğitiminde sonra fayda sağlayacağı için eğitim hizmet seminerini uyguladık.
 Er-Kar Turizm Taşımacılık Şirketi olarak sorumluluğumuzun farkındayız.  Günde 4 bin insanımızı iş yerinden, okuldan evlerine daha güvenli ve kaliteli taşıyabilmek için bundan sonra bu tarz eğitim seminerleri uygulayacağız. Hedefimiz 10 bin insana ulaşarak Zonguldak’tan sonra İstanbul ve diğer şehirlerde de taşımacılık hizmeti vermek” dedi. Emre Can BAYRAM