Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (FFHGD) iftar yemeği vererek hakem camiasını bir araya getirdi. İl Hakem Kurulu yönetiminin tam kadro katıldığı organizasyona hakem ve gözlemcilerde yer aldı. Geçtiğimiz yıllarda ki anlaşmazlıkların unutulduğu,  birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği spor camiası tarafından takdir topladı.

Cuma akşamı Düş Molası’nda düzenlenen iftara, Dernek  Başkanı Hüseyin Külekçi, İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, 11. Bölge Bölgesel Kurulu Üyesi Erol Pesen, gözlemciler ve hakemler katıldı.

“CAMİA İÇERİSİNDE DOSTUZ VE BÖLÜNMEYECEĞİZ”
Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Hüseyin Külekçi, “Camiamızın birlik beraberliğini sağlamak için  etkinlik düzenledik.  Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek. İleriye bakıyoruz. Camiamızı bir arada tutup. Daha da kenetleşeceğiz. Bundan sonra kimse bizden kavga etmeyi beklemesin. Biz camia içerisinde dostuz ve bölünmeyeceğiz.” Dedi.

İHK’DEN TEŞEKKÜR
İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, iftarı düzenleyenlere teşekkür ederek, bu tür bütünleştirici organizasyonların devem etmesi dileğinde bulundu.