Uzun yıllardır Zonguldak’ta basın sektöründe hizmet vermekte olan ve Ereğli Önder Gazetesi Zonguldak Büro şefliğini yapan “Öztürk 67 haber” internet sitesi sahibi Ahmet Öztürk, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ndeki meslektaşlarına veda etti.
Mesleğe 45 sene hizmet veren Öztürk, TTK’dan emekli olduktan sonra çocuklarının ikamet ettiği Manisa iline taşınma kararı almıştı. Ahmet Öztürk’ün bir diğer gazeteci oğlu Aytaç Öztürk ise Zonguldak’ta kalarak basın sektöründeki hizmetine devam edecek.
Zonguldak’tan Pazar günü ayrılacak olan Öztürk, gitmeden önce KGD'de meslektaşlarıyla bir araya gelerek, Başkan Mustafa Emen, yöneticiler Osman Sav ve Fadime Yılmaz Elma, Cevdet Akgün, Selahattin Temiz, eski gazetecilerden Ünal Sağlam ile sohbet etti. Daha sonra meslektaşlarına veda eden Ahmet Öztürk, “Manisa’ya gidiyorum ama bir ayağım da burada olacak, oğlum Aytaç’ın burada olmasını fırsat bilerek fırsat buldukça ekmeğini yediğim Karaelmas’a yine geleceğim. Şunu ifade ediyorum ki Manisa’da da bir kapınız olduğunu asla unutmayın, bir telefon kadar dostlarıma yakın olacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin.” dedi.
Değerli dostumuz ve meslektaşımız Ahmet Öztürk’e bundan sonraki yaşantısında sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat diliyoruz. Allah’a emanet ol…
(Cevdet Akgün)