Zonguldak otobüs işletmecilerinden Vahdet Velioğlu, Pamukkale Turizmin, Zonguldak merkezde ikinci şubesini Uzun Mehmet Caddesi’nde açtı.

Açılışa Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Meclis üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Metin Demir, otobüs işletmecileri ve birçok vatandaş katıldı.

Açılışta misafirlerini Vahdet Velioğlu ve Velioğlu ailesi karşılarken açılış dualarla yapıldı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Otobüs İşletmecileri Dernek Başkanı Adil Bahadır ve Vahdet Velioğlu beraber kesti.

Türkiye’de var olduğu sürece Pamukkale şirketi de devam eder”

Açılış konulmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  Vahdet Velioğlu’nu kutladığını ve Pamukkale şirketinin Türkiye var oldukça devam etmesini temenni ederek, “Özellikle ben işletmeci arkadaşımız Velioğlu’nu kutluyorum. Böyle bir güzel işyerini kazandırdı Zonguldak’a. Pamukkale bir isim. Türkiye’de turizm, taşımacılık anlamında kendini kabul ettirmiş bir isim. İnsanları bir yerden başka bir yere taşıma anlamında gerçekten çok önemli bir yeri var Pamukkale Turizmin. Şirketin Zonguldak’ta ki işletmecileri olarak kendilerini kutluyorum. İnşallah bu güzel çalışmaları da Türkiye’de var olduğu sürece Pamukkale şirketi de devam eder” şeklinde konuştu.