Pişman AKP’linin vicdani haykırışı: 

“Artık AKP’li değilim. Hata yaptık, günah işledik”

 

AKP’nin Kozlu kurucuları arasında yer alan ve bir dönem Kozlu Belediye Meclis Üyeliği de yapan Zeki Ardıç, artık AKP’li olmadığını açıklayarak “AKP emperyalizme ve kapitalizme hizmet eden FETÖ’den farklı değildir” dedi.

 

AKP’nin kuruluş aşamasında Kozlu’da büyük emek harcayan ve bir dönem AKP’den Kozlu Belediye Meclis Üyeliği de yapan, TTK emeklisi Zeki Ardıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, artık AKP’li olmadığını, işlediği günahlardan dolayı affetmesi için Allah’a dua ettiğini açıkladı. Ardıç ilk paylaşımında, “Ben, Ak Parti için ikna ettiğim, edemediğim; bire bir görüştüğüm, kırdığım tüm dostlarımdan özür dilerim. Ben Ak Partili değilim. Haklarınızı helal edin” dedi. Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarını sürdüren Ardıç, bir paylaşımında ise, “Can kardeşlerim, hata yaptık, günah işledik. AKP, emperyalizme ve kapitalizme hizmet eden FETÖ’den farklı değildir. AKP siyaseten, FETÖ ise devlete sızarak emperyalizme ve kapitalizme hizmet etmektedir. İkisi de Büyük Ortadoğu Projesi’nin piyonlarıdır. Hatadan dönmek erdemdir. Ben Yüce Rabbimden beni affetmesi için dua ediyorum. Akan her Müslüman kanında bu projeye bilmeden destek olan kardeşlerimin de desteği vardır. Allah sizi de affetsin” şeklinde ifadeler kullandı.

 

ALDIKLARI MAAŞ ZEHİR ZIKKIM OLSUN

Ardıç yaptığı bir başka paylaşımda da AKP’nin Zonguldak yöneticileri ile milletvekilleri hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Ardıç bu konudaki paylaşımında, “Zonguldak Ak Parti’de bugüne gelene kadar il ve ilçe başkanlığı yapan her kim varsa; kendi ticari ilişkilerine ayırdıkları zamanın on da birini ikamet ettikleri bölgeye ayırsa idi Zonguldak'ta sorunlar ilk 2002 ile 2007 arası ilk Ak Parti hükümeti döneminde biterdi. Milletvekilleri zaten muamma… Aldıkları maaş zehir zıkkım olsun… Herkes milletvekillerine küfrediyor ama yüzüne karşı yalamalığı farz edinmiş insan güruhu. Yani yalama millet olma yarışında Zonguldak rekora koşuyor... Ak Parti’ye dün küfreden bugün makam sahibi oluyor. Şovenistlik diz boyu… Yemezler kardeşim… Allah belanızı versin…” dedi.