Miting gibi iftar Miting gibi iftar

Son bir haftadır sosyal medya üzerinden birbirlerine karşı yaptıkları paylaşımlar yüzünden ulusal ve yerel basının gündeminden düşmeyen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve ZONSİAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu aynı açılışta pişti oldu.

Kızılay Zonguldak Şubesinde yaşanan yolsuzluklar yüzünden görevden alınan Aydın Ergenç'in oğlu AKP İl yönetim kurulu üyesi Metin Ergenç tarafından Çaycuma'da açılan  Ekleristan isimli işyerinin açılışında buluşan iki isim arasında soğuk rüzgarlar esti.
 

SAMİMİYETSİZ DAVET!

Birbirine karşı son derece sert ifadeler kullanan 2 ismi aynı açılışa davet ederek gündeme gelmek isteyen işyeri sahibinin kurnazlığı ve samimiyetsizliği davetlilerin tepkisine neden oldu. 
Açılışta karşılaşan Kantarcı ve Tıskaoğlu birbirleriyle yan yana gelmekten imtina ederken kurdelayı birlikte kesmek zorunda kaldı.

Bilindiği gibi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Spor  ve sonrasında 6'lı masada yaşanan İyi Parti krizinde "Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş" dediği için gündeme gelmişti.