Liman arkasında kirliliği gören Başkan, talimat verdi:
Poşet poşet çöp toplandı!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın talimatıyla temizlenen liman arkasından poşet poşet çöp toplandı.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, eşi ve çocuklarıyla birlikte Liman Arkası'nda gezinti yaptı. 
Başkan  Alan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti; “Özellikle hafta sonları vatandaşlarımızın yoğun olarak tercih ettiği gezip dolaşıp, rahat nefes aldığı Liman Arkası’nda, ailemle birlikte güzel havayı  fırsat bilip değerlendirmek istedik. Bu arada yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde bazı  eksiklikleri  yerinde tespit ettik. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz ekiplerimiz, bu konudaki çalışmalarını hassasiyetle sürdürmektedirler. Liman Arkası, vatandaşlarımızın günün her saatinde gönül rahatlığı ile gezip dolaşabileceği bir alan olacak” dedi.
Başkan Alan’ın talimatıyla temizlik işleri personeli tarafından Liman arkasında yapılan temizlikte poşet poşet çöp çıkarıldığı gözlendi.
Vatandaları duyarı olmaya davet eden Alan, “Vatandaşlarımızın, çevremize çöp atmamaları konusunda özellikle daha duyarlı olmaları, temiz bir çevre konusunda yerel yönetimler olarak bizlere de yardımcı olmaları gerekmektedir. Temizlik bizim işimiz, temiz tutmak görevi ise hepimizin sorumluluğu altındadır. Geleceğimize hep beraber sahip çıkalım” dedi. (Haber Merkezi)