Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun oğlunun düğününe katıldı.
 

Eski Milletvekili Çaturoğlu’nun oğlu Enes Çaturoğlu ile İstanbul’da müteahhitlik yapan Mecit Aydın’ın kızı Özlem Aydın’ın Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Büyük Anadolu Otel havuz başında gerçekleştirilen düğün törenine, birçok meslek grubundan katılım oldu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın kıydığı nikahın şahitleri arasında bulunan Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, çifte evlilik cüzdanlarını taktim etti. MHP MYK Üyesi Murat Kotra da nikah şahitleri arasında yer aldı.

Bu arada MHP MYK Üyesi Murat Kotra, beraberinde MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse ve partililerle birlikte Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kotra’ya, katıldığı düğünde ve ziyaretlerde yoğun ilgi gösterildiği gözlemlendi.