Protokol, öğrencilerle buluştu
 
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (ZBEÜ) ilki geçen yıl gerçekleştirilen "Öğrenci-Şehir Buluşması”nın bu yılki etkinliğinde Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitede öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.
Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen kahvaltıya Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, üniversite akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Rektör Çufalı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin "Öğrenci Odaklı" bir üniversite olduğunu belirterek, öğrencilerimizin istek ve önerilerinin önemine değindi. Öğrencilerle gerek kampüslerde gerekse kampüs dışı etkinliklerde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çufalı, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin üniversite ve şehir hakkında düşüncelerini öğrenme fırsatı bulduğunu ifade etti.
Çufalı, öğrenci buluşmalarının daha kaliteli ve nitelikli eğitim hizmetinin verilmesi ve üniversite-şehir bütünleşmesi açısından da önemine değinerek, bu yıl ikincisi gerçekleşen "Öğrenci-Şehir Buluşması”nın ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini söyledi. Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar da, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin personeliyle ve öğrencisiyle, yürütülen bilimsel, kültürel ve akademik çalışmaları ile şehir adına çok önemli bir değer ve potansiyel olduğunu vurgulayarak, öğrenciler ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Çufalı ve il protokolünün öğrencilerle ayrı ayrı sohbet ettiği kahvaltıda, üniversite ve şehre ilişkin beklentiler ve öneriler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)