CHP Merkez İlçe Başkan adaylığını açıklayan Murat Pulat, parti içi kavgaları sonlandıracağını vaadetti...

"SEVGİ, GÜVEN, DAYANIŞMA"


CHP’de hafta sonu yapılacak İl Başkanlığı seçimi öncesinde eski Merkez İlçe Başkanı Murat Pulat da adaylığını açıkladı. 
Mevcut CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve Turhan Oral’dan sonra parti binasında adaylığını açıklayan Murat Pulat ile aday sayısı 3’e çıktı.

Parti kulislerinde CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ın adayı olarak bilinen Turan Oral isminin parti tabanında kabul görmediği için bazı ikilerim Murat Pulat ismi üzerinde uzlaşmaya vardığı öğrenildi.

"CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM"
Sevgi, güven ve dayanışma ortamını sağlamak için elinden çabayı vereceğini belirten Pulat açıklamasında şunları söyledi, "
Cumhuriyet Halk Partimizin İl Kongresi 16 Şubat 2020 Pazar günü toplanacak. Üyesi olmaktan onur duyduğum partimizin İl Başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum.Tüm partililerimizin ve halkımızın destek ve katkılarıyla Cumhuriyet Halk Partimizi, Zonguldak'ta daha ileri seviyelere yükseltebilmek için sevgi,güven ve dayanışma ortamında elimden gelen çabayı çalışma arkadaşlarımla birlikte canla başla göstereceğime söz veriyorum.Çok değerli destek ve katkılarınız bizlerden esirgemeyeceğiniz inancıyla, tüm partililerimize ve tüm basın emekçilerimize en içten duygularla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”