Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, normalleşme sürecine girildiğini belirterek, “Kontrollü sosyal hayata girerken tedbiri elden bırakmayarak rehavete kapılmayalım” dedi.

Başkan Alan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesini istedi.

Alan’ın paylaşımı şu şekilde;

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Haftalardır süren koronavirüs pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlamaların neticesinde yarından itibaren normalleşme dönemine giriyoruz.

Geçirmiş olduğumuz bu zorlu süreçte, siz değerli hemşehrilerimizin de katkıları ile bundan sonraki süreçte de kontrollü sosyal hayat dönemini tüm tedbirlerimiz ile birlikte sürdüreceğiz.

Değerli Hemşehrilerim,

Son sokağa çıkma kısıtlaması olması ümidiyle bugüne kadar hep birlikte yürütmüş olduğumuz kararlı mücadelemizi aynı inanç ile sürdürmeye devam edelim. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarımıza riayet edelim. Kontrollü sosyal hayata girerken tedbiri elden bırakmayarak rehavete kapılmayalım.

Bu kurallara göstereceğimiz hassasiyet ile bu dönemi de inşallah hep birlikte aşacağız. Bu duygu ve düşünceler ışığında sizleri, sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”