Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu’nu ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Prof. Dr. Özer, resmi ilanların elektronik ortamda alınmasının çok başarılı bir çalışma olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Özer, ”Yaklaşık sekiz ay kadar önce Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürlüğü’ne atanan Akoğlu’na hem hoş geldiniz, hem de hayırlı olsun diyorum. Zonguldak’a olumlu anlamda katkılar yapacağını inanıyorum. Son zamanlarda resmi ilanların elektronik ortamda alınıp gazetelere servis yapılması çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere kutluyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Akoğlu ise, ”Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in Kurumumuza ziyareti bizleri memnun etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Basın İlan Kurumu’nun çalışma sistemi hakkında kendisine bilgiler aktardım. Gazetecilik üzerine konuştuk. Sayın Rektörümüzün Üniversite olarak Zonguldak’a katkı yapacak her türlü projenin yanın olduklarını söylemesi Zonguldak basını için önemli bir avantajdır” şeklinde konuştu.