Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevine başlayan Muharrem Sarıkaya’yı makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Sarıkaya’ya yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.
Bülent Ecevit Üniversitesinin gelişmesi için yaptığı çalışmaların her zaman takdirle anılacağını vurgulayan BEÜ Rektörü Özer, bu görev nedeni ile Sarıkaya’nın seçilmesinden ayrıca gurur duyduklarını ifade etti.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteri Muharrem Sarıkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Zonguldak BEÜ’deki çalışma yıllarının yaşamında çok müstesna bir yere sahip olduğunu söyledi. Sarıkaya ayrıca, ZTSO’ da üstlendiği görev nedeni ile üniversitenin büyümesi ve başarılı olması için yaptığı çalışmaların kesintiye uğramayacağına dikkat çekerek, “Makamı, görevi ne olursa olsun tüm Zonguldaklılar gibi bende Üniversitemizin, dolayısıyla kentimizin büyümesi ve kalkınması için çabalayacağız” dedi.