BEÜ Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, 3-5 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen 1. Karadeniz ve Balkan Ekonomik ve Politik Araştırmalar Sempozyumu’nda görev akademisyenleri makamında kabul ederek teşekkür belgesi takdim etti.

9 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen takdim töreninde Sempozyumda Düzenleme Kurulu üyesi olarak görev alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhlis Bağdigen, Kongre Başkanlığı görevini yürüten İİBF Dekanı Prof. Dr. Hasan Vergil, diğer düzenleme kurulu üyeleri İİBF Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hamza Çeştepe, Doç. Dr. Özcan Sezer, öğretim üyeleri Doç. Dr. Şermin Şenturan, Doç. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, Yrd. Doç. Dr. Fatih Bayramoğlu, Yrd. Doç. Dr. Deniz Şükrüoğlu ile sempozyumda sekreterya hizmetlerinde görev alan araştırma görevlileri adlarına hazırlanan teşekkür belgelerini Rektör Özer’den aldılar.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Hasan Vergil, Rektör Prof. Dr. Özer’e sempozyumun Onursal Başkanı olarak sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Vergil teşekkür konuşmasında, sempozyumun gerek katılımcı gerekse bildiri sayısı açısından önemli bir bilimsel etkinlik olduğunu vurguladı ve gelecek yıllarda sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Rektör Özer de sempozyumda emeği geçen tüm akademisyenlere teşekkür ederek organizasyonun eksiksiz gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer ayrıca “İlki gerçekleştirilen bu sempozyumun gelenekselleşmesini diliyorum. Tüm katılımcılar güler yüzle ve mutlu bir biçimde Üniversitemizden ayrıldılar. Bilimsel ve sosyal açıdan başarılı bir etkinlik oldu. Tüm bu gelişmeler için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.