Bakacakkadı yol ayrımından itibaren Bartın istikametine doğru Karayolları ekiplerince yola serilen balast sürücüleri canından bezdirdi

 

REZALET!

  

Karayolları Bölge Müdürlüğünce Zonguldak-Bartın karayolunda,Bakacakkadı yol ayrımından itibarenyapılan soğuk asfalt çalışması,yoldaki trafik güvenliğini sıfıra düşürdü. Dökülen ziftin üzerine yayılan balast yağan yağmurla birlikte yapışkanlığını yitirince ortaya son derece tehlikeli sahneler çıktı. Yolda sıkça seyahat etmek zorunda olan pek çok aracın sıçrayan taşlar nedeniyle camları çatlar ya da kırılırken, tüm araçların kaportalarında derin taş izleri oluştu.  Yoldaki rezalet boyutundaki çalışma özellikle güzergâhı sık kullanan şoför esnafını isyan ettirdi.

 

MİLLİ SERVET ÇARÇUR OLDU

Halkın Sesi’ne konuşan şoförler yapılan işi “akıl alır gibi değil” şeklinde nitelerken, “Bu zamanda bu tip asfaltlama mı kaldı? Karayolları resmen bizi ölümün ağzına itiyor. En küçük bir sürüş güvenliğimiz yok. Aracımız savrulup gidecek diye korkudan frene basmaya korkuyoruz. Sıçrayan taşlardan bütün araçların camı çatladı. Birçoğunun camı kırıldı. Hepimizin araçlarının kaportası sanki mermi sıkılmış gibi, izlerle dolu. Hiç yapmasalardı yol çok daha iyiydi. Milli servet çarçur edildi. Bize yazık değil mi? Bunca hasarımızı kim karşılayacak? Yapılan tek kelimeyle rezalet. Sorumluları hakkında devleti zarar uğratmaktan işlem yapılmalı” dedi.