Saadet Partisi İl Başkanı Sadır Kar, basında yayınlanan Necmeddin Aydın’ın yazısına, ‘Tamamen tutarsız ve bazı çevrelerden nemalanma bekleyen incilerle doluydu yazı.’ Yorumunu yaparak eleştirdi. İşte Sadık Kar’ın o açıklaması:

 

Mesela “Seçimin tek kaybedene Saadet Partisi olacağı” kehanetinde bulunarak AKP nin ve MHP’nin seçimi kazanacağını söyleyerek birilerine göz kırptı.

Saadet Partisinin bu seçimde dört büyük yanlış yaptığını savunmuş ilkesiz olduğunu iddia etmiştir.

 

2010 yılında Erbakan hocamızın vefatından hemen sonra Saadet partisindeki tüm görevlerinden istifa eden Necmettin bey, Milli görüşten de istifasını açıklamıştır. Hocamızın tabiriyle ( “SP de olmayan bir insanın Milli Görüşçü olduğunu iddia etmesi ancak PALYAÇOLUKTUR”) tam bir palyaço örneği sergilemiştir.

 

Saadet Partisinin AKP ile yaptığı görüşmelerde 50 milletvekili ve 4 bakanlık teklifini “İlkelerimiz pazarlık konusu edilemez” gerekçesiyle reddetmiştir.

Nedense Necmettin Bey “Alemi nasıl bilirsin? –Kendim gibi” kuralı gereği Saadet Partisine bakarken kendini tasvir etmiştir.

 

Yazısında Abdullah Gülle görüşmeyi haysiyetsizlik olarak nitelemiştir. Oysa şu anda yaranmaya çalıştığı kişi acaba kimi bölerek siyaset yapmaktadır. Saadet Partisini haysiyetsizlikle suçlayan Necmettin Aydın kendi durduğu yerdeki yorumlarıyla haysiyetinin değerlendirmesini milletimize bırakıyorum.

Necmettin Aydın’ın her seçim döneminde kendini Milli Görüşçü göstererek basında AKP nin değirmenine su taşımaya çalışması nasıl rezil bir duruma düştüğünün göstergesidir.

 

Kendilerine tavsiyemdir. İstedikleri yerde siyaset yapabilirler. İstediklerini kendilerine yakın görebilirler. Bu kendilerinin tercihidir. Yalnız zat-ı şahanelerini (!) bir Milli Görüşçü olarak lanse ederek Milli Görüş ve politikalarının aleyhine görüş bildirmesinler.

Yoksa herkesin açılacak pis kokulu bir kutusu vardır.