Son yerel seçimlerde 2 oy farkla Terakki Mahallesi Muhtarı seçilen Ferit Aslantürk, zenginlerden topladığı yardımları yoksullara dağıtarak, alışılagelmiş muhtar profilinin aksine bir performans sergiliyor.

Ramazan ayımda 500 aileye Ramazan yardımı dağıtan Aslantürk, zenginlerden alıp fakirlere dağıtan Robin Hood gibi İhtiyaç sahiplerini de mahcup etmeden yardımları evlerine kadar teslim ediyor.

Sosyal medya üzerinden sürekli çağrı yaparak yardım toplayan Ferit Aslantürk, para kabul etmiyor, yardım yapılan ailelerin rencide olmaması için haber yapılmasına müsaade etmiyor.
Robin Hood Muhtar Aslantürk, şimdide 50 yoksul çocuğa bayramlık kıyafet İçin kolları sıvadı. Sosyal medya hesabından çağrı yapan Muhtar, yardımsever vatandaşları çocukların gülümseyişine ortak olmaya davet etti.

İşte o paylaşım:

“Pazartesi Saat 10 da 50 tane çocuğunuzu bayram için giyindireceğiz.Siz dostlarımıza burdan sesleniyorum.Gelin sabah bizle beraber bu sevince sizde ortak olun.Mağaza önünde sizde bir çoğumuzun bayramlığını siz alın.Işi olupta gelemeyenler benimle iletişime geçebilir.Bu hayra sizlerinde ortak OLMASI için duyuruda bulunuyorum.Basın olmayacak ve kesinlikle para KABUL etmeyeceğiz.Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.Biz veren elle alan eli birleştirmek istiyoruz.Gülen bir çocuk görmek istiyorsanız buyrun gelin.Saygılarımla.”
Ferit Aslantürk’e ulaşmak isteyen yardımsever vatandaşlarımız ‭0505 990 26 61‬ numaralı telefondan ulaşabilir.