Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Erol ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı ziyaret etti.

Zonguldak’ın çeşitli konularıyla ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını belirten Erol ziyaretle ilgili şu görüşlere yer verdi: “Verimli ve etkili bir ziyaret olduğunu düşünüyoruz. İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’ya çalışmalarında başarılar diledik. Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’da ziyaretlerinden dolayı bizlere teşekkür etti.”

Ardından Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden SP’liler bir süre görüştüler. Burak Erol da bu konuda şöyle bir açıklama yaptı:

“Dernek Başkanımız Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri ve bazı şehit aileleri bizleri karşıladı. Son  günlerde İDLİB’de yaşanan askerlerimize yönelik saldırılar sonucunda  acı ölümler için başsağlığı diledik . Onların bizlerden bir talebi oldu. Bu talebin gerçekleşmesi için takipçisi olacağız. Ziyaretlerimizi belli aralıklarla düzenli bir şekilde sürdüreceğiz .” (Haber merkezi)