Sağlık-Sen Zonguldak Şube Yönetimi üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Programa, Sağlık-Sen Genel Başkanvekili Semih Durmuş da katıldı.

Elizya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Semih Durmuş’un yanı sıra, Sağlık-Sen Zonguldak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı.

Kahvaltı ile başlayan programın açılış konuşmasını Şube Başkanı Mehmet Ali Kara yaptı. Kara; konuşmasında şöyle dedi:

“Mensubu olduğumuz Memur-Sen ve Sağlık-Sen temsil ettiği değerlerle sendikacılığın hakkını vermiştir. Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Sağlık çalışanlarımızın sorunlarıyla ilgili pek çok akademik çalışmaya imza atan genel merkezimiz son olarak gerçekleştirdiği üniversite hastanelerinde sağlık çalışanlarının istihdam sorunlarını ve sağlık sistemine yansıyanlar çalıştayı ile bu alanla ilgili çok önemli doneleri sunan bir çalışmayı da başarıyla gerçekleştirmiştir” dedi.

Sağlık-Sen Genel Başkanvekili Semih Durmuş ise “Üniversiteler bir ülkenin vizyonudur. Sizler de bu vizyonun birer temsilcisisiniz. Ama görüyoruz ki üniversitelere ülkemizde gerekli önem, gerekli değer verilmemektedir. Aynı şekilde çalışanlarına da gerekli değer verilmemektedir. Biz Sağlık-Sen olarak her platformda gündeme getiriyoruz. Üniversiteler bir ülke için çok önemli. Çalışanları, hizmet edenler o ülke için çok önem arz ediyor. Onun için hem ekonomik, hem sosyal hem de özlük haklarında mutlak sürede iyileşme yapılmasını ifade ediyoruz” dedi.

Programda, Sağlı-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara tarafından Semih Durmuş’a plaket takdim edildi.