Arıtma Tesislerinin dişlileri kırılıyor diye Zonguldak Belediyesine ait vidanjör foseptikten topladığı kanalizasyonları İkinci Makas mevkiinde Üzülmez Deresi’ne döküyor
SAHİDEN B*KLU DERE!
Halkın Sesi, Zonguldak Belediyesi’nin neden olduğu çevre rezaletini yerinde fotoğrafladı. Milyonlarca lira kredi ile yapılan ve Zonguldak kent merkezinin kanalizasyon sorununu çözeceği umuduyla yapılan artırma tesislerine götürülmesi gereken kanalizasyon atıkları gece yarısı Zonguldak Belediyesi’ne ait vidanjörler gece yarısı Üzülmez Deresi’ne deşarj ediliyor. 
VATANDAŞ KOKUDAN UYUYAMIYOR!
Arıtma tesisin dişlilerine zarar verdiği gerekçesiyle tesislere alınmayan vidanjörler gece yarısından sonra neresi sakin ise o bölgeye döküm yapıyor. İkinci Makas mevkiinde yapılan döküm nedeniyle çevreye yayılan kokudan rahatsız olan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay mahalline giden Halkın Sesi muhabiri, dereye katı ve evsel atık dökenlere ceza kesmekle yükümlü olan Zonguldak Belediyesi’ni Üzülmez Deresi’ne kanalizasyon atığı dökerken yakaladı. Zonguldak kamuoyu şimdi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Zonguldak Belediyesi’ne nasıl bir cezai işlem uygulayacağını merakla bekliyor.