Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi Kavaklı Mevkii’nde sona doğru yaklaşılan park alanı yapımı, peyzaj çalışmaları, spor aletleri yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Kılıç Mahallesi Elvan Caddesi’nde heyelanlı bölgede duvar yapımı çalışmalarını da inceleyen Şahin, vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Her fırsatta Kozlu’da vatandaşla bir araya gelen Şahin, vatandaşların sıkıntılarının çözümü noktasında gerekli talimatları vererek yapılan işleri de takip ediyor.
Kozlu’da tüm mahallelerde çalışmaları sürdüren Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İlçeye görsel güzellik katacak ve halkın rahat nefes alabileceği sosyal yaşam alanları oluşturmayı da ihmal etmiyor. Göreve geldiği günden bu yana Kozlu’da tüm mahallelerde yaptığı çalışmalarla göz dolduran Şahin, vatandaşların da desteğini alarak çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.
Çocukların oynayabileceği park alanları, vatandaşların spor yapabilecekleri spor aletlerinin yenilenmesi ve çevre güzelleştirme çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Şahin, “Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Kavaklık Mevkii’ndeki bu alanımız halkımızın nefes alabileceği bir yer olacak. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecek. Kozlumuzu güzel günler bekliyor” dedi.