Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, hastane önünü asfaltlayan Kozlu Belediyesine ve Başkanı Ertan Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.
Hastane yönetimi Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’den hastane önünün asfaltlanmasını rica etmiş, Şahin de vatandaşların mağdur olmaması için Zonguldak sınırlarında olmasına rağmen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünün asfaltlanmasını sağlamıştı.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun ise sosyal medyadan Kozlu Belediyesine teşekkür mesajı yayınlamıştı. Tosun mesajında; “Atatürk Devlet Hastanesi’nin asfaltlama işini yapan Kozlu Belediyesine ve Başkan Ertan Şahin’e tüm Zonguldak halkı adına teşekkür ederim” demişti.
Tosun, Şahin’i makamında ziyaret ederek bir kez daha teşekkür etti ve kendisine Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi adına teşekkür plaketi takdim etti. Şahin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa her koşulda gerçekleştirmek bizim görevimizdir. Hastanemizi hepimiz kullanıyoruz. Orada insanlarımızın düşüp yaralanmasını istemeyiz. İmkanlarımızı kullanarak asfaltlama işini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız için hizmette sınırımız yok. Nezaket ziyaretinize teşekkür ederim” dedi.